DSCN2731 480x640

 

Kanske en introduktionskurs för bogserpiloter?

 

Nu är det snart dags för årets träffar med härliga flygdagar.

Under tidigare träffar har ett fåtal piloter har haft mycket bogsertid. Jag vet att det finns fler än Fredrik och Daniel som kan bogsera. Jag och Gunnar är väl några av de senaste i den ”klubben” dock finns det idag gått om bogsermodeller att dra upp seglarna med. Piloterna kan vara något färre eller så vågar man kanske inte riktigt ta klivet över ”tröskeln” för att våga.

En som hjälpte mig var Fredrik. Han fanns vid sidan av mig i början när jag bogade de första segelmodellerna och detta var den trygghet jag behövde för att våga ta steget.

Nu har jag och Gunnar tänkt att genomföra en introduktionskurs för de piloter som skulle vilja börja bogsera, att ta steget över tröskeln så att säja. Vi kör den i så fall på Brännebrona flygplats under en helg. Allt Ni behöver ta med i flygmaterial är er bogsermodell för seglare har Gunnar och jag.

Innan jag skickar ut mer information om kursen vill jag få en feedback på hur stort intresset kan vara hos er blivande bogserpiloter för att deltag i utbildningen. Ni kan maila eller SMS mig era svar och de vill jag ha senast 180401 så hinner jag att ta fram utbildningsmateriel.

Det är tänkt att utbildningen inte ska kosta er något mer än eventuell övernattning.

Happy landings……

Lennart Sköld

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

070-3476643